Nieuwe werkkleding

Met trots presenteren wij onze nieuwe werkkleding in samenwerking met Isero. Hendriks ruwbouw heeft in Isero een partner gevonden voor het leveren van volledige kledingpakketten (bovenkleding, werkbroeken, schoenen, laarzen en helmen) welke via het IBMS bestelsysteem naast de PBM-artikelen te bestellen zijn.

Isero is een ijzerwarengroothandel, dienstverlener voor bouwprofessionals & technische diensten, gespecialiseerd in verankeringen, luchtdichtbouwen adviezen en levert naast werkkleding en PBM-artikelen ook elektrische en handgereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, ladders, trappen en steigers. Daarnaast keurt en registreert Isero ook machines en verzorgen en faciliteren zij de reparaties.

Met hun vestigingsnetwerk van 62 vestigingen, is er altijd wel een vestiging in de buurt!
Naast afhalen op de vestiging behoort ook het dagelijks bezorgen van bestellingen op ieder willekeurig adres tot de mogelijkheden. In de uitgebreide webshop en app zijn de producten te vinden, te scannen en te bestellen: www.isero.nl. Telefonisch of via de mail bestellen behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor Hendriks ruwbouw sluiten veel van deze diensten en productgroepen naadloos aan op onze dagelijkse werkzaamheden.

De nieuwe jassen zitten in ieder geval al als gegoten en wij wensen onze medewerkers veel werkplezier met de nieuwe kleding!

Terug naar overzicht